מילויים לא צפויים לסופגניות לחג החנוכה 2025

מילויים לא צפויים לסופגניות לחג החנוכה 2025

מילויים לא צפויים לסופגניות לחג החנוכה 2025 זה כבר לא טרנד רגעי, זה לגמרי השוס של החג. במקום עוד סופגנייה רגילה עם ריבת תות, אנחנו מדברים על טעמים יוקרתיים כמו קרמל מלוח עם פקאן, קרם לוז קראנץ’, גנאש פיסטוק עמוק, מנגו פסיפלורה אקזוטי ותותים טריים עם קרם רך. לצד אלה נכנסים גם מילויים “מותגיים” כמו קוקושוק, ביאנקו, פינק ליידי ואוריאנה, ואפילו סופגניות קוקיז שמרגישות כמו ביס בין עוגייה לקינוח קונדיטוריה.

ב־2025 בתי המאפייה המובילים בארץ מדברים באותה שפה: קולקציות חג צבעוניות, יצירתיות, הרבה פיסטוק, הרבה קראנץ’, המון שוקולד, ודי ברור שהסוד הוא במילוי ולא רק בבצק. 

כאן נכנסת לתמונה קייטרינג אוסישקין, שמתרגמת את כל הטירוף הזה לעולמות של אירועים, הדלקות נרות משפחתיות, חנוכיות במשרד ומגשי קינוחים מושקעים. במקום רק “להביא סופגניות”, אפשר לבנות תפריט חנוכה שלם סביב מילויים לא צפויים לסופגניות לחג החנוכה, שבאמת גורמים לאנשים לעצור ולומר “רגע, מה זה הטעם הזה”.

 

מילויים מיוחדים ויוקרתיים לסופגניות חנוכה 2025

 

קרמל מלוח ופקאן, לוז קראנץ’ ופיסטוק גורמה

הקטגוריה הראשונה היא “מילויי פרימיום”, מהסוג שמרגיש כאילו יצא ישר מקונדיטוריית שף.

קרמל מלוח ופקאן

השילוב שכבר כיכב בקינוחים, חומד את אור הזרקורים גם בסופגניות. קרמל עמוק, מעט מריר, טוויסט של מלח ים, ופקאן מסוכר או קלוי שנותן קראנץ’ קטן בכל ביס. זה מילוי שמדבר לקהל שמחפש סופגניות קצת פחות ילדותיות וקצת יותר “דסרט של מסעדה”.

באירועים של קייטרינג אוסישקין, אפשר לבנות מגש “קרמל מלוח” שכולל וריאציות שונות, למשל קרמל מלוח עם שוקולד חלב, או קרמל מלוח עם תוספת קוביות בראוניז מלמעלה, כדי לתת ללקוחות תחושה של קינוח רב שכבות, בלי לאבד את הצורה הקלאסית של הסופגנייה.

לוז וקראנץ’

קרם לוז איכותי מזכיר קצת את עולם הפררו רושה, רק שהוא נכנס לתוך הסופגנייה וחובר לשברי פרלין, וופל או אגוזים. התוצאה היא סופגנייה עם לב עשיר, מתוק אבל לא סתם “שוקולדי”, מלא מרקמים והתפוצצות טעם כשלוקחים ביס מהמקום הנכון.

זה מילוי שמתחבר מעולה למי שמחפש “סופגניית חנוכה 2025” אבל עדיין אוהב טעמים מוכרים, פשוט בליגה גבוהה יותר.

סופגניות פיסטוק, המלך הרשמי של השנים האחרונות

פיסטוק זה לא רק צבע ירוק יפה. בשנים האחרונות ראינו פיצוץ של קינוחי פיסטוק, מסופגניות אוסישקין ועד קולקציות של מאפיות בוטיק, בזכות טעמי “שוקולד דובאי” ושילובים עם קדאיף, קרמל ושוקולד לבן. 

בסופגניות, גנאש פיסטוק איכותי נותן תחושה של קינוח מהעולם, במיוחד כשהוא משולב:

  • פיסטוק וקורד פטל חמוץ
  • פיסטוק וקרם מסקרפונה קליל
  • פיסטוק וקדאיף קראנץ’ על גבי הסופגנייה

 

מילויים אקזוטיים: מנגו פסיפלורה, אננס ועוד

אם פעם “מילוי מיוחד” היה רק שוקולד איכותי, היום טעמי הפירות האקזוטיים נכנסים חזק לקולקציות חנוכה 2025. 

מנגו פסיפלורה

קרם פטיסייר וניל רך בשילוב רוטב מנגו פסיפלורה חמצמץ יוצר איזון נהדר בין מתוק לרענן. המילוי הזה עובד מעולה גם לסופגניות אפויות וגם מטוגנות, והוא נותן תחושה קצת פחות “כבדה”, כזו שאפשר לאכול אחרי ארוחה חלבית עשירה.

קומפוט אננס ווניל

זה נשמע קצת קוקטיילי, אבל ברגע שמשלבים אננס מבושל קלות עם וניל אמיתי, מתקבל מילוי שמתאים גם לילדים וגם למבוגרים. אפשר אפילו להוסיף טיפה קוקוס קלוי למעלה, ופתאום יש לכם סופגנייה בסגנון “פינה קולדה”, רק בלי האלכוהול.

תותים טריים וקרם תות

כן, תותים זה לא באמת “אקזוטי”, אבל כשעובדים נכון, זה רחוק מאוד מריבת התות התעשייתית. קרם תות המבוסס על פירות אמיתיים, יחד עם קוביות תות טרי במרכז הסופגנייה, הופך את המילוי לקליל יותר, צבעוני ומאוד “אינסטגרמי”.

 

סופגניות חנוכה


מילויים משולבים ומפתיעים: קוקושוק, ביאנקו, פינק ליידי ואוריאנה

אם רוצים לדבר באמת על מילויים לא צפויים לסופגניות לחג החנוכה, צריך להיכנס לגזרת הטעמים המשולבים, אלה שבדרך כלל מגיעים מעולם מותגי השוקולד והמשקאות.

קוקושוק, ביאנקו ושות’: מה זה בכלל אומר

 

קוקושוק

שילוב של קרם קוקוס עם שוקולד, לפעמים במרקם גנאש ולפעמים יותר קרמי. הוא עובד מעולה בתוך סופגנייה שמצופה בשוקולד כהה מבחוץ ומקושט בשבבי קוקוס קלוי, כדי להדגיש את הטעם.

ביאנקו

בדרך כלל מדובר על שוקולד לבן איכותי, לפעמים עם נגיעה של וניל או ליים. ביאנקו כסופגנייה יכול להגיע גם בגרסה שבה פנימה נכנס קרם שוקולד לבן, ומעל יש זילוף פטל או פסיפלורה שמאזן את המתיקות.

פינק ליידי ואוריאנה

אלה שמות שמתגלגלים נהדר על הלשון, והרעיון מאחוריהם לרוב פירותי, ורוד, קליל, מבוסס תות, פטל, קולרבי פירותי או שילוב סודי של בית המאפה. בסופגניות חנוכה 2025 השמות האלה ייצגו בדרך כלל מילויים פירותיים קרירים, לפעמים עם אלכוהול קל באירועים למבוגרים בלבד, ולפעמים בגרסת “ממתק קוקטייל” שמתאימה לכל המשפחה. 

 

סופגניות אלפחורס וסופגניות מרשמלו קרם: משחקי מרקמים

 

בשנים האחרונות התחזק מאוד הטרנד של סופגניות עם מרקם קראנץ’ חיצוני או מילוי שמרגיש כמו בצק עוגיות. אפשר לראות את זה בקולקציות של רשתות מאפה גדולות, עם ציפויים של עוגיות, שברי שוקולד, לוטוס ועוד.

סופגניות נשיקת אלפחורס

סופגניות נשיקת אלפחורס לחנוכה, סופגניות רכות במילוי עשיר, מצופות קוקוס ומעוטרות בקרם דולסה דה לצ’ה ובנשיקת אלפחורס עדינה מעל.

סופגניות מרשמלו קרם

סופגניות מרשמלו קרם לחנוכה, סופגניות רכות מצופות קרם ורוד עדין ומקושטות בקוביות מרשמלו אווריריות.

השוואת מילויים לסופגניות חנוכה 2025: קלאסי מול יוקרתי
קטגוריה מילוי אופי הטעם למי זה מתאים המלצה לקייטרינג אוסישקין
קלאסי ריבת תות מתיקות מוכרת, נוסטלגית ילדים, סבתות, "שמרנים" להוסיף כמה יחידות בכל מגש כחיזוק בטוח
קלאסי ריבת חלב קרמלי עדין, לא אגרסיבי מי שאוהב טעם "חלבי" נינוח מתאים לאירועי חנוכה חלביים ומשפחתיים
יוקרתי קרמל מלוח ופקאן שילוב של מתוק, מלוח וקראנץ' אגוזי פודיז, משרדים, לקוחות VIP להגיש על מגש נפרד כקינוח דגל של הערב
יוקרתי פיסטוק גורמה עמוק, אגוזי, "שוקולד דובאי" חובבי טרנדים וקינוחי בוטיק לצלם לסטוריז לפני שמגישים, חובה
מיוחד מנגו פסיפלורה רענן, חמצמץ ומתוק יחד מי שמעדיף סופגניה קלילה ופחות כבדה מעולה לאירועי בוקר או ברנצ' חנוכה
מיוחד קוקושוק שילוב קוקוס ושוקולד, טעם "חופשה" צעירים, אוהבי טעמים נועזים טוב כטעם משלים לצד הקלאסיים, לא כטעם יחיד

 

סופגניות חנוכה


מילויים טבעוניים, אפויים וללא גלוטן

פתרונות 2025 לאורחים עם העדפות תזונה שונות

אחד הדברים שמרגישים מאוד בעולם הקולינריה של 2025 זה כמה אנשים מחפשים אלטרנטיבות. לא בקטע טרנדי, אלא פשוט כי המציאות השתנתה. יש טבעונים, יש כאלה שנמנעים מגלוטן, יש מי שמחפש מתוק בלי סוכר, ויש אנשים שבאמת מעדיפים סופגנייה אפויה. אז גם כאן, כשמדברים על מילויים לא צפויים לסופגניות לחג החנוכה, צריך להרחיב את המנעד הרבה מעבר לשמנת ושוקולד.

ומה שמעניין הוא, שבתחום הזה יש לא מעט הפתעות. חלק מהמילויים הטבעוניים אפילו טעימים יותר מהגרסה המקורית, אולי כי כשמייצרים משהו בלי חלב, פתאום חייבים להיות יצירתיים יותר.

 

סופגניות אפויות ללא גלוטן: מפתיעות לטובה

נכון, סופגנייה אפויה היא לא הסטנדרט. יש אנשים שעדיין אומרים לעצמם “זה לא באמת אותו הדבר”. אולי, אבל במהלך השנים האחרונות ראינו גרסאות אפויות שממש סוגרות את הפער. כשעובדים עם בצק על בסיס קמח שקדים או תערובת ללא גלוטן, מרקם הסופגנייה מזכיר יותר בריוש עשיר, וכאן נכנסים המילויים שעושים את כל ההבדל.

 

מילויים שמתאימים במיוחד לסופגניות אפויות

ריבת חלב טבעונית

יש גרסאות על בסיס קוקוס שנותנות ממש תחושה של דולסה דה לוצה. וזה מפתיע. ממש.

ריבת תות איכותית

לא הריבה הקלאסית, אלא משהו ברמה גבוהה יותר, כזה שמכינים מפירות אמיתיים וטיפה פחות סוכר.

שוקולד חלב טבעוני

כן, יש דבר כזה. שילובים של קרם קקאו עם קוקוס יוצרים טעם קרמי שמרגיש כמו משהו בין ממרח לוטוס לשוקולד.

שוקולד לבן טבעוני

מבוסס על שמן קקאו, לפעמים עם טעמים כמו וניל או אוכמניות. זה משתלב מעולה בתוך בצק אפוי, במיוחד אם מוסיפים מעט ציפוי מבחוץ.

סופגניות אפויות ללא גלוטן מתאימות נהדר לאירועי בוקר בחנוכה, וללקוחות שמעדיפים קינוח קצת יותר קל. בקייטרינג אוסישקין לעיתים משלבים אותן במגשי קינוחים לצד סופגניות רגילות, כך שכל אורח מוצא משהו שמתאים לו.

 

סופגניות ללא תוספת סוכר

הקהל שמחפש “ללא סוכר” גדל כל שנה, וב־2025 כבר לא מדובר בפשרה. יש מילויים שהצליחו להגיע למתיקות מאוזנת בלי ממתיקים מלאכותיים אגרסיביים.

דוגמאות למילויים מוצלחים ללא סוכר

קרם פטיסייר ללא סוכר

מרקם מלא, טעם עדין, והרגשה שזה כמעט אותו הדבר כמו המקור.

ריבות איכותיות ללא סוכר

כשהן עשויות מפרי טבעי ופקטין בלבד, הן נותנות טעם נקי שממש מחמיא לבצק.

אחד היתרונות בסופגניות ללא סוכר הוא שהן הרבה פעמים מקבלות גימור עם אבקת שקדים או קוקוס במקום אבקת סוכר. וזה לא רק בריא יותר, זה גם נראה מהמם על המגש.

 

סופגניות הודיות גולאב ג’אמון

עכשיו, זה קצת מחוץ לקופסה. גולאב ג’אמון הוא קינוח הודיע מסורתי שנחשב לבן דוד רחוק של סופגנייה, רק הרבה יותר ספוגי ומתוק. לפעמים ההפתעה היא לא רק המילוי, אלא גם ההתייחסות לטכניקה.

אפשר להכין גולאב ג’אמון גם בבית, ויש גרסאות שמשלבות בתוכן מי ורדים, אליה, פיסטוק גרוס או סירופ הל. כשמציעים מגש מעורב לאירוע, תוספת של כמה יחידות גולאב ג’אמון נותנת תחושה אקזוטית ומיוחדת, משהו שרואים פחות אצל אחרים.

טבלת מילויים טבעוניים וללא גלוטן לסופגניות חנוכה 2025
קטגוריה מילוי מרקם וטעם יתרון לאירועים המלצת קייטרינג אוסישקין
ללא גלוטן ריבת חלב טבעונית קרמי, עמוק, מתוק בטוב טעם מתאים לאורחים עם רגישויות לשלב עם סופגניות אפויות למגש מגוון
טבעוני שוקולד לבן טבעוני ונילי, עדין, מפתיע בהרמוניות משדר יוקרה בלי מרכיבי חלב להגיש כמיני סופגניות בעיצוב נקי
ללא סוכר פטיסייר ללא סוכר מאוזן, קרם יציב ולא כבד חלופה נהדרת לקהל בריאותי מתאים לאירועי צהריים וחלבי
מיוחד גולאב ג'אמון ספוגי, מתוק, ארומטי יוצר חוויה אקזוטית באירוע להוסיף בכמות קטנה כטאצ' של חו"ל

 

סופגניות חנוכה


איך לבחור מילויים לאירוע חנוכה

 

טיפים אמיתיים, קצת היסוסים, וגם זווית של קייטרינג אוסישקין

לפעמים לקוחות אומרים לנו “יש לי 40 אנשים במשרד, פשוט תתני לי מגש סופגניות”. וזה בסדר. אבל אם רוצים באמת לגרום לאנשים להתלהב, לבחור את המילויים הנכונים זו חצי מהעבודה.

הנה כמה דברים שכדאי לקחת בחשבון:

איזון בין מוכר למפתיע

אם כל המגש יהיה פיסטוק, קרמל מלוח וקוקושוק, חלק מהאנשים ישמחו. חלק אולי יגידו שזה יותר מדי. אנחנו בדרך כלל חושבים שכדאי לשמור על יחס של 60 אחוז טעמים מיוחדים ו־40 אחוז קלאסיים.

זה נותן ביטחון אבל גם פותח את הדלת לחדשנות.

 

 התאמה לשעת האירוע

בבוקר: עדיף מילויים רעננים כמו מנגו פסיפלורה, תותים, מילויים חמצמצים וטבעוניים.

בצהריים: שילובים חלביים קרמיים, פיסטוק, ריבת חלב.

בערב: אפשר להשתגע עם טעמים כבדים יותר כמו קרמל מלוח פקאן או קוקיז.

למי שמקיים אירוע עסקי, תמיד כדאי לשלב קו פרימיום שמרגיש “מותגי”, משהו שנראה יוקרתי כבר מהרגע ששמים את המגש על השולחן. כאן קייטרינג אוסישקין ממש חזקים בעיצוב.

 

 התאמה לאופי האורחים

אם יש קהל טבעוני גדול, זה קריטי לא להתעלם מזה. היתרון הוא שסופגניות טבעוניות ב־2025 הרבה יותר טעימות ממה שהיה פעם, וזה מאפשר לשלב אותן בטבעיות.


 מגשי אירוח של קייטרינג אוסישקין

אם אתם רוצים לגלות איך נראה מגש סופגניות מעוצב ברמה גבוהה, אתם מוזמנים להציץ באתר של קייטרינג אוסישקין שמציעים מגשי אירוח לחנוכה עם שילובים של טעמים קלאסיים וגורמה.

 

 כשרות, טריות ומה שביניהם

בהקשר של אירועים, אנשים לפעמים לא חושבים על זה עד לדקה האחרונה. מי שמתכנן אירוע גדול, צריך להקפיד על כשרות מתאימה, זמני אספקה, ומנגנון הגשה מסודר.

קייטרינג מקצועי מוודא שהסופגניות מגיעות רכות, טריות, לא סופגות לחות מהאריזה, ושהעיצוב נשאר יציב גם אחרי נסיעה.


טרנדים חדשים בסופגניות לחנוכה 2025

 

קצת מחשבות, קצת ניחושים, וקצת מה שאנחנו רואים בשטח

לפעמים נדמה שסופגנייה היא אותו קינוח כבר עשרות שנים, אבל כשמסתכלים על חנוכה 2025, רואים שינוי אמיתי. אולי אפילו מהפכה קטנה. זה לא רק עניין של טעם, זה עניין של חוויה. אנשים רוצים סופגניות שהן גם חגיגיות לעין, גם מעניינות בפה, וגם מרגישות כמו משהו שתרצו לצלם רגע לפני הביס.


בואו ניגע בכמה מגמות שבלטו במיוחד השנה.

 

טעם כפול בתוך אותה סופגנייה

יש טרנד כיפי שמתפשט מהר, והוא סופגניות במילוי כפול. זה יכול להיות פיסטוק עם תותים, או שוקולד מריר עם קרמל מלוח, או אפילו משהו מוזר כמו מנגו וקוקוס. אולי זה נשמע מעט כאוטי על הנייר, אבל בפועל, כשמזקקים את זה נכון, זה יוצר אפקט של “ביס ראשון” ו”ביס שני” שונים זה מזה, וזה מאוד מלהיב אנשים.

 

ריבוי מרקמים

לא רק טעם אחד. לא רק קרם חלק. אנשים מחפשים קראנץ’, פרלין, שבבי אגוז, קצת חומציות שפוגשת מתיקות. המילוי הוא כבר לא מילוי, הוא עולם קטן.

 

מיני סופגניות בוטיק

הן מגיעות בגודל של ביס אחד או שניים, ומאפשרות לטעום יותר טעמים בלי להרגיש ש”אכלתי יותר מדי”. באירועי חנוכה של משרדים זה להיט. כי תמיד יש את מי שרוצה “רק טיפה” אבל מתוך חמש סופגניות שונות.

כאן דווקא קייטרינג אוסישקין מצטיינים, כי הם יודעים לבנות תצוגה של מיני סופגניות בסטייל שלא מרגיש עמוס מדי. לפעמים פחות זה יותר.

 

שילובי צבעים שמושכים את העין

2025 מביאה אלינו הרבה ירוק פיסטוק, ורוד פטל, צהוב מנגו, אדום תות ואפילו כחול עדין על בסיס תמציות טבעיות. זו חגיגה של צבעים שעושה טוב לתמונות ברשתות ובעצם גם על השולחן.

 

 

טיפים אחרונים לבניית מגש סופגניות מושלם

 

מבוסס על ניסיון מהשטח, קצת תובנות, קצת “אולי”

הרבה משוק הסופגניות מסתמך על טרנדים, אבל כשעובדים עם קייטרינג לאירוע אמיתי, אנחנו גם מסתכלים על הצד הפרקטי. אולי זה נשמע פחות זוהר, אבל זה מה שמבדיל בין מגש יפה לבין מגש שנראה מעולה וגם מחזיק לאורך כל האירוע.

 

 גיוון נכון

לפעמים רצוי לא לפחד ממילויים מיוחדים, אבל כן לזכור שרוב האנשים אוהבים משהו בסיסי שיהיה ליד. לכן, לכל מגש של טעמים יוקרתיים כדאי לשלב גם כמה יחידות של קלאסיקות. זה גורם לתחושה שהמגש מתאים לכולם, בלי צורך להתנצל.

 

 לתת יחס למרקם

חצי מהמילויים המיוחדים מבוססים על זה שהם פשוט מעניינים יותר בפה. אם כל הסופגניות קרמיות, זה נשמע טוב, אולי, אבל בפועל זה עלול להיות חדגוני. כדאי לשלב קראנץ’, שבבי אגוזים, או אפילו מילוי פירותי שמאזן.

 

 התאמת הטעמים לעונה

חנוכה מגיע בתחילת החורף, וזה זמן מעולה לטעמים חמימים כמו פקאן, קרמל, הל ואפילו ביאנקו. מצד שני, טעמים רעננים כמו מנגו ותות נותנים קונטרסט כיפי.

קייטרינג אוסישקין, למשל, מציעים מגשי סופגניות שמשלבים בין שני הכיוונים האלה כדי לתת תחושה של חגיגיות בלי עומס יתר.

 

 נראות במגש

לפעמים המילוי הוא רק חצי מהסיפור. ציפוי יפה, זילוף נקי, סוכר צבעוני עדין, אגוזים מסודרים נכון. כל אלה יוצרים אפקט של קינוח בוטיק.

אם אתם מזמינים לאירוע גדול, תנו עדיפות למגש מעוצב ולא רק ל”טעם טעים”. בסוף, העין אוכלת ראשונה.

 

 קשר בין סוג האירוע לסוג הסופגניות

לאירוע עסקי: ללכת על טעמים יוקרתיים, צבעים נקיים, מעט אבק סוכר.

לאירוע משפחתי: לשלב טעמים מוכרים, קצת נוסטלגיה, וקצת הפתעות.

לאירוע חוץ: עדיף סופגניות אפויות או מיני סופגניות שלא נמסות מהר.

 

טעם סגנון רמת פופולריות למה אוהבים אותו
פיסטוק גורמה יוקרתי גבוהה מאוד עשיר, ירוק, מצטלם יפה
קרמל מלוח פקאן פרימיום גבוהה מתוק מלוח, מרקם קראנץ'
קוקושוק מיוחד בינונית פלוס טעם חופשי כזה, חורפי אבל קליל
מנגו פסיפלורה אקזוטי בינונית רענן, צבעוני, לא כבד
ביאנקו וניל קלאסי מודרני ביקוש עולה מתוק עדין, מתאים לכל גיל

 

סיכום: למה מילויים לא צפויים הפכו לכוכבים של חנוכה 2025

ואיך קייטרינג אוסישקין משתלב בכל זה

כשמנסים להבין למה כל כך הרבה אנשים מחפשים מילויים לא צפויים לסופגניות לחג החנוכה, מגיעים למסקנה שזה לא רק עניין של טעם. זה ניסיון ליצור חוויה. חגיגה קטנה. משהו שמרגיש יותר אישי, יותר יצירתי, יותר כחלק מהתרבות הקולינרית שתופסת תאוצה בישראל.

היום אנשים מחפשים סופגניות שמדברות אליהם. אחת עם פיסטוק, אחת עם מנגו, אחת עם קרם לוז שמתפוצץ באמצע. וזה יוצר חוויה שמחברת בין מסורת לחידוש.

קייטרינג אוסישקין מביאים את זה לאירועים בצורה טבעית, עם מגשי סופגניות שמותאמים אישית לסוג האירוע, לכמות האנשים, לרמת הכשרות ולסגנון המוזמנים. אפשר לבנות מגש משפחתי חגיגי, מגש יוקרתי למשרד, מגש טבעוני, מגש ללא גלוטן, או אפילו מיקס של הכל. וזה היופי, אולי, בחנוכה של היום.

ואם אתם מתכננים אירוע קטן או גדול ורוצים שהסופגניות יהיו לא רק תוספת, אלא חלק מהחוויה, אתם מוזמנים לבדוק את מגוון האפשרויות באתר

קייטרינג אוסישקין

ולגלות עוד רעיונות למגשי קינוחים מעוצבים, סופגניות מיוחדות ותפריטי חורף.

אפשר גם לשלב את הסופגניות כחלק ממגשי אירוח חלביים או קינוחים ויטרינה מעוצבים, כמו שמופיע בעמוד השירותים של האתר.